Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Gili Air Island near Bali, West Nusa Tenggara, Ινδονησία, Gili Air, Gili Indah, Pemenang NTB

Πώληση - Cod. 37522

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 500m2

Για την πώληση είναι η καλύτερη ευκαιρία του έτους, ένα κομψό και έντονα κατασκευασμένο ολοκαίνουργιο εστιατόριο στην όμορφη Gili Air. Το εστιατόριο διαθέτει σαλόνι κήπο στην πισίνα σε ένα ευάερο οικόπεδο 500 τ.μ. με όλες τις ανέσεις:
* πισίνα
* κουζίνα
* μπαρ
* ένα μεγάλο joglo 9 x 10 μέτρα με ξύλινη στέγη, πολύ κομψό
* δωμάτιο προσωπικού x 2
* ξενώνας μπάνιο x 2
* ντους προσωπικού x 1
* δωμάτιο αποθέματος
* Δωμάτιο γεννήτριας
Η κατασκευή αυτού του εστιατορίου ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2018 με υλικά και θεμέλια υψηλής ποιότητας. Μπορεί επίσης να μετατραπεί πολύ εύκολα σε ιδιωτική βίλα πισίνα, προσθέτοντας τοίχους στο joglo.
Η πώληση αυτή προορίζεται για γη και κτίριο μόνο με καθεστώς κατοχής. Περιλαμβάνει όλα τα κτίρια, τον κήπο και την πισίνα με μηχανή κλπ. Δεν περιλαμβάνει τα είδη εστιατορίου ή τα έπιπλα. Δεν περιλαμβάνει επίσης το εμπορικό σήμα ή την εταιρεία μας. Η Gili Air είναι ένας εξαιρετικός χώρος με μεγαλύτερο μέλλον για επιχειρήσεις μαγειρικής και διαμονής με υψηλότερα έσοδα από το Μπαλί.
Η τοποθεσία του εστιατορίου απέχει μόλις 200 μέτρα από την παραλία Sunset, στον κεντρικό δρόμο Sunset Boulevard. Το ακίνητο είναι περιφραγμένο με πύλη εισόδου τύπου Ιάβας (είναι ανοικτή και λειτουργεί μέχρι την πώληση).
Είναι πολύ χαμηλή τιμή για γρήγορη πώληση λόγω προσωπικών περιστάσεων. Η τιμή γης και το κόστος των κτιρίων είναι αυτό που ζητάμε. Είναι πολύ δαπανηρή και περίπλοκη η κατασκευή των νησιών Gili εξαιτίας του κόστους φορτηγών, σκαφών, καλαθιού και θυρωρού, γι 'αυτό είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB