Πώληση Οικόπεδο, Gili Meno island near Bali, West Nusa Tenggara, Ινδονησία, Gili Meno, Gili Indah, Pemenang, NTB

Πώληση - Cod. 37518

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 940 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 940m2

Το Gili Meno Paradise Island απέχει μόνο 1 ώρα από το Μπαλί με γρήγορο σκάφος, διεθνές και αναδυόμενο καυτό σημείο του τουρισμού.
Οικόπεδο προς πώληση είναι ένα σπάνιο για να βρείτε μεγάλο οικόπεδο 940 τμ με άμεση οδική πρόσβαση και μόνο μόλις 200 μέτρα από την καλύτερη παραλία για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Είναι ιδανικό για ιδιωτικές βίλες και boutique ξενοδοχειακές μονάδες. Η πιο όμορφη γη με την πιο στρατηγική θέση στο Gili Meno. Αυτό το οικόπεδο απέχει λίγα λεπτά από τη διάσημη εξέδρα BASK όπου ο ηθοποιός David Hasselhoff κατέχει μια πολυτελή βίλα.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να επενδύσετε σε αυτή τη γη:
1. Εξαιρετική στρατηγική θέση. στο δρόμο και πολύ κοντά στην καλύτερη παραλία για κολύμβηση με αναπνευστήρα με υποβρύχια γλυπτά και ναυάγιο
2. Εύκολη πρόσβαση απευθείας από το Μπαλί και το Lombok σε ένα γρήγορο καράβι Padangbai / Μπαλί 1 ώρα, Bangsal / Lombok 5 λεπτά
3. Παγκόσμια τουριστική περιοχή και αναδυόμενη αγορά, πολύ δημοφιλής στους τουρίστες από όλο τον κόσμο
4. Ο πιο κατάλληλος καιρός για τον τουρισμό με μέσο όρο 320 ηλιόλουστες μέρες
5. Εξαιρετική απόδοση επένδυσης με τις τιμές γης να αυξάνονται κατά 30-40% κάθε χρόνο από το 2014
7. Οι τρέχουσες τάσεις δείχνουν ότι το 2019 είναι η τελευταία ευκαιρία να επενδύσουμε σε γη με δίκαιη τιμή σε αυτόν τον τομέα
8. Ζήτηση και υψηλές προοπτικές - παρά την παγκόσμια κάμψη, οι μικροί και μεγάλοι επενδυτές αναζητούν πάντα γη στο Gili Meno
9. Επένδυση στις κρατικές ενισχύσεις με νέα καλώδια οπτικών ινών, νέους δρόμους και διαδίκτυο. Η ταχύτητα του Internet αυξήθηκε σημαντικά το 2018.
10. Το νησί Gili Meno έχει ήδη σουπερμάρκετ, ATM, μπουτίκ, πολλές επιλογές καφέ και εστιατορίων, πολυτελή καταλύματα, κέντρα γιόγκα, πολλές επιλογές για κέντρα κατάδυσης, κολύμβηση με αναπνευστήρα, stand-up paddle και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Το Gili Meno έχει γίνει η πρώτη επιλογή ως τόπος διακοπών για ζευγάρια μήνα του μέλιτος και άλλους τουρίστες που αναζητούν πολυτελή τροπικά γλέντια χωρίς να χρειαστεί να πάνε σε όλη τη διαδρομή προς τις Μαλδίβες.
Αυτό το μέγεθος γης 9,4 στρεμμάτων (940τμ) είναι δύσκολο να βρεθεί στο νησί της Gili Meno, άλλες επιλογές πώλησης είναι πολύ μικρές ή πολύ μεγάλες. Αυτή η γη θα πωληθεί γρήγορα, έτσι βιασύνη. Επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή WA.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB