Πώληση Οικόπεδο, Sulangai, Bali, Ινδονησία, Jalan Pura Kancing Gumi

Πώληση - Cod. 42263

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 2500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Ενδιαφέρεστε να επενδύσετε στο Μπαλί – Ινδονησία ή θέλετε να φτιάξετε το δικό σας 2ο σπίτι εδώ; Διαθέτουμε 12 έως 25 (2500 m2) στρέμματα γης για ένα οικολογικό έργο.

Η ιδέα μας είναι να υλοποιήσουμε και να συνδυάσουμε μια σειρά από σπίτια μακράς διαμονής (2ο σπίτι) και ένα μικρό θέρετρο για επισκέπτες που θέλουν να ανακαλύψουν την πραγματική ζωή και τον πολιτισμό του Μπαλί και να απολαύσουν την ύπαιθρο.

Το Batulantang βρίσκεται στη μέση του Μπαλί, το Batulantang σημαίνει η μεγαλύτερη πέτρα. Σύμφωνα με την ιστορία, η πέτρα δεν μπορεί να ανασκαφεί ή να μετακινηθεί, σύμφωνα με τις αρχαίες γραφές, η πέτρα προστατεύει το Μπαλί και το μπαλινέζικο σύμπαν. Η ιστορία λέει ότι η άκρη της πέτρας φτάνει στο κέντρο της γης μας.

Το Batulantang περιβάλλεται από βουνά, δάση, ορυζώνες και σχεδόν ανέγγιχτη φύση. Το Batulantang είναι ένα από τα 7 χωριά στο Sulangai και είναι μέρος της περιοχής Petang.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB