Πώληση Βίλα, KELIKI, Bali, Ινδονησία, JALAN SUDA MALA

Πώληση - Cod. 40534

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 247 m²
  • Αριθμός δωματίων: 20
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Το KELIKI LUXURY LODGE είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Μπαλί που στεγάζει βίλες, οροφές και σουίτες σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με άνεση υψηλής ποιότητας και προσεγμένη διακόσμηση. Το ξενοδοχείο προσφέρει εξατομικευμένες, ποιοτικές υπηρεσίες, με μπάτλερ για κάθε επισκέπτη. Το ξενοδοχείο είναι ορατό σε αυτόν τον σύνδεσμο https://www.kelikiluxurylodge.com/

Στο τέλος των 2 ετών κατασκευής και ενός έτους λειτουργίας, προσφέρουμε ένα συμβόλαιο μίσθωσης για το 50% των εσόδων άνω των 18 ετών για τις μελλοντικές κατασκευές μας και ένα ποσοστό απόδοσης περίπου 21%.

Κάθε βίλα είναι ενσωματωμένη στη φύση, δίπλα σε ποτάμια, ζούγκλα και φυσικούς ορυζώνες.
Κάθε σουίτα βρίσκεται μπροστά από μια κοινόχρηστη διαμορφωμένη πισίνα σε ένα καταπράσινο κτήριο, πρόσβαση στους ορόφους με ανελκυστήρα και σκάλα:

- Μια βίλα 247 m2 χτισμένη σε 2 επίπεδα των 100 m2 η καθεμία με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης 47 m2 στην τιμή των 350.000 € με υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπάνιο και επιπλωμένη βεράντα.


- Σουίτα 176 m2 στο ισόγειο με ιδιωτική πισίνα στην τιμή των 265.000 € με κήπο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπάνιο και μπανιέρα με τζακούζι στη βεράντα (εσωτερική επιφάνεια 115 m2, πισίνα 33 m2 και κήπο 28 m2);


- Σουίτα ισογείου 132 m2 με ιδιωτική πισίνα με τιμή 250.000 € με βεράντα στον κήπο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπάνιο με μπανιέρα με τζακούζι (σαλόνι 88 m2, κήπο 22 m2 και πισίνα 22 m2).


- Σουίτα 110 m2 στον 1ο όροφο με βεράντα και ιδιωτική πισίνα, τζακούζι στην τιμή των 240.000 €, υπνοδωμάτιο, σαλόνι με μεγάλη γκαρνταρόμπα, μπάνιο (σαλόνι 88 m2, πισίνα 22 m2).


- Σουίτα 88 m2 στον 2ο ή 3ο όροφο με τζακούζι στη βεράντα στην τιμή των 220.000 € προσφέροντας υπέροχη θέα στη γύρω βλάστηση με ένα υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο σαλόνι και μεγάλη γκαρνταρόμπα, μπάνιο με τζακούζι στη βεράντα για να απολαύσετε προβολή στην κορυφή της εγκατάστασης.


Το μηνιαίο καθαρό εισόδημα λαμβάνει υπόψη την αξία των 4 ετήσιων εβδομάδων που προορίζονται για τον αγοραστή, ο οποίος διπλασιάζει τουλάχιστον την επένδυσή του σε διάστημα 18 ετών. Τα ποσοστά και τα μηνιαία καθαρά έσοδα είναι εκτιμήσεις που βασίζονται σε ποσοστό πληρότητας 65% σε διάστημα 11 μηνών του έτους.

Υπολογίζουμε ότι οι συμβολαιογραφικές αμοιβές είναι περίπου 13.000 ευρώ και οι συμβάσεις υπογράφονται στο γραφείο του συμβολαιογράφου βάσει συμβουλών από δικηγόρο.
Ο πελάτης ταξιδεύει με ένα τελεφερίκ όπου υπάρχει ένα ημι-γκουρμέ εστιατόριο, ένα εστιατόριο με ψησταριά, ένα κελάρι κρασιών, ένα κέντρο σπα και ομορφιάς, ένα γυμναστήριο και ένας υπαίθριος κινηματογράφος.

Ο ιδιοκτήτης της βίλας ή της σουίτας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που διατίθενται στους επισκέπτες. Δωρεάν για συλλογικές εγκαταστάσεις, όπως τελεφερίκ, γυμναστήριο, υπαίθριο κινηματογράφο και κατόπιν πληρωμής ενός αιτήματος για a la carte υπηρεσίες: τροφοδοσία, υπηρεσία δωματίου, κάβα, μασάζ, μεταφορές ή ιδιωτικές εκδρομές.

Πληροφορίες μέσω τηλεφώνου (ώρα Γαλλίας) στις 06.78.64.47.69 ή μέσω email και διαδικτυακού συνδέσμου http://investment.kelikiluxurylodge.com/

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB