Πώληση Οικόπεδο, Pandeglang, Banten, Ινδονησία, Jl Panimbang, Tanjung Lesung

Πώληση - Cod. 42581

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 32219 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Λοφώδες Οικόπεδο για Εμπορική Χρήση, κοντά σε όμορφη παραλία και θέα στον ωκεανό προς πώληση.


Το οικόπεδο που βρίσκεται εντός της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης Tanjung Lesung [Bahasa Indonesia: Kawasan Ekonomi Eksklusif (KEK) Tanjung Lesung], η τοποθεσία βρίσκεται κοντά στο Tanjung Lesung Resort, Banten, Ινδονησία.

Το Tanjung Lesung βρίσκεται περίπου 170 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τζακάρτα στην επαρχία Banten και καλύπτει 1.500 εκτάρια της ανέγγιχτης χερσονήσου που βλέπει στον Ινδικό Ωκεανό. Είναι προσβάσιμο με διόδια από την Τζακάρτα σε περίπου 3,5 ώρες.

Το Tanjung Lesung οραματίζεται να είναι ένα πρώτης τάξεως διεθνές θέρετρο που συνδυάζει το Μπαλί με τη Βενετία. Οι πλωτοί δρόμοι και τα κανάλια συνδέουν ξενοδοχεία, συγκυριαρχίες και διαμερίσματα, με παραλίες με λευκή άμμο, ιστιοπλοϊκά, καταδύσεις και παραλιακά κλαμπ, καθώς και το κέντρο της πόλης σε στυλ Βενετίας. Οι περαιτέρω εξελίξεις θα περιλαμβάνουν 1.000+ παραθαλάσσιες κατοικίες και ένα γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος που περιβάλλεται από αρχοντικά με θέα στο γκολφ.

Αναμένεται σημαντική βελτίωση στην προσβασιμότητα από ένα νέο αεροδρόμιο που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα από το Tanjung Lesung και μια νέα οδός θα βελτιώσει τη συνδεσιμότητα με την Τζακάρτα. Θα υπάρχει ένας αεροδιάδρομος στην ανάπτυξη που θα φιλοξενεί ναυλωμένες πτήσεις από το Αεροδρόμιο Halim Perdana Kusuma, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση 40 λεπτών.

Η ανάπτυξη του Tanjung Lesung έχει ήδη ξεκινήσει και επί του παρόντος, 2 θέρετρα και ξενοδοχεία προσφέρουν συνολικά 150 μπανγκαλόου με 300 δωμάτια και συνεδριακές εγκαταστάσεις. Ένας ιστιοπλοϊκός και παραλιακός σύλλογος είναι ήδη σε λειτουργία και προσφέρει μια σειρά από θαλάσσια σπορ (κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, τζετ σκι, κ.λπ.). Οι παίκτες του γκολφ μπορούν να κάνουν χρήση της περιοχής οδήγησης με θέα στον ωκεανό.

Το οικόπεδο που βρίσκεται στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) του Tanjung Lesung, Ινδονησία

Η βασική ιδέα της SEZ της Ινδονησίας είναι η προετοιμασία περιοχών που έχουν πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά (πρόσβαση στο λιμάνι ή/και στο αεροδρόμιο). Οι περιοχές έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν τις βιομηχανικές δραστηριότητες, τις εξαγωγές, τις εισαγωγές και άλλες συναφείς δραστηριότητες που έχουν υψηλή οικονομική αξία. Επιπλέον, δίνονται στις περιοχές ορισμένες διευκολύνσεις και κίνητρα προκειμένου να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα μεταξύ των γειτονικών χωρών. Τόσο η αυξανόμενη ανταγωνιστικότητα όσο και τα κίνητρα αναμένεται να είναι οι παράγοντες έλξης για την προσέλκυση επενδυτών στην περιοχή.

Ανατρέξτε στον ιστότοπο του Εθνικού Συμβουλίου της Δημοκρατίας της Ινδονησίας για την Ειδική Οικονομική Ζώνη
https://kek.go.id/kawasan/KEK-Tanjung-Lesung

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΝΤΖΟΥΝΓΚ ΛΕΣΟΥΝΓΚ SEZ

1. Διαμονή και MICE (Συνάντηση, Κίνητρα, Συνέλευση και Έκθεση): Exclusive Beach Resort Villas, Exclusive Residential Villas, Exclusive Beach Hotel, Home Retirement και MICE Facilities
2. Τρόφιμα και ποτά: Εστιατόριο, μπαρ και καφέ
3. Ψυχαγωγία και χαλάρωση: Εμπορική περιοχή, Λούνα Παρκ/Θεματικά πάρκα, Παραλιακό Πάρκο, Μελλοντική Εμπορική Ανάπτυξη, Γήπεδο Γκολφ, Εγκαταστάσεις σπα/ανανέωσης
4. Περιπετειώδης Τουρισμός: Μονοπάτι στη φύση, υπαίθρια περιπέτεια, εγκαταστάσεις οικοτουρισμού και αθλημάτων/θαλάσσιων σπορ, περιήγηση κατάδυσης
5. Τέχνη: Δημιουργικές και παραστατικές δραστηριότητες τέχνης και μουσικής, πολιτιστικά αξιοθέατα, χώρος αναμνηστικών
6. Εκπαίδευση: Επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό κέντρο στον τουρισμό, Σχολή Τουρισμού/Πανεπιστήμιο
7. Υποστηρικτικές υποδομές: Μαρίνες & Marine Center, περιφερειακή οδός, Πρατήριο καυσίμων (SPBU)

Το οικόπεδο ανήκει στην οικογένειά μου.

Έκταση : 32.291 m² (3,2 Ha)
Τοποθεσία: Jl. Panimbang, Tanjung Lesung, Pandeglang, Banten
Ελεύθερη κατοχή: 2 Books of SHM ( 1 Owner )
Πλάτος εισόδου από την άκρη του δρόμου: 110 μέτρα
Τιμή : 700.000 IDR / m2

Η δυτική πλευρά του οικοπέδου γειτνιάζει με το οικόπεδο που βρίσκεται σε εξέλιξη για την κατασκευή μιας συγκυριαρχίας που ανήκει σε επενδυτή από τη Σιγκαπούρη.

Eastside δίπλα στο Blue Ocean Homestay

Ο δρόμος διοδίων Serang-Panimbang είναι ακόμη υπό κατασκευή. Διαθέτει 3 τμήματα. Το τμήμα #1 λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2021. Το τμήμα #2 και #3 είναι υπό ανάπτυξη. Όλα τα τμήματα θα συνδεθούν για να λειτουργήσουν τον Ιούνιο του 2023.

Μέσω αυτού του δρόμου με διόδια, η οδήγηση από την Τζακάρτα σε αυτήν την τοποθεσία θα διαρκέσει 3 ώρες. Οι τιμές της γης σίγουρα θα αυξηθούν εκείνη τη στιγμή.

Οι επαγγελματικοί πράκτορες ακινήτων είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB