Πώληση Οικόπεδο, Lombok, West Nusa Tenggara, Ινδονησία, Gili Air

Πώληση - Cod. 37493

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: freehold empty land
  • Όροφος: 500 SQM

Το νησί Gili Air Paradise απέχει μόνο 1 ώρα από το Μπαλί με γρήγορο καραβάκι, διεθνές και αναδυόμενο καυτό σημείο του τουρισμού.
Οικόπεδο προς πώληση είναι ένα σπάνιο για να βρείτε μεγάλο οικόπεδο 500 τμ με άμεση οδική πρόσβαση και μόνο μόλις 80 μέτρα από Sunset Beach. Είναι κατάλληλο για ιδιωτικές βίλες και boutique hotel development. Εάν κάνετε μια βίλα 2 επιπέδων, θα έχετε θέα στον ωκεανό. Η πιο όμορφη γη με την πιο στρατηγική θέση στην Gili Air, κατάλληλα περιφραγμένη και έτοιμη.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να επενδύσετε σε αυτή τη γη:
1. Εξαιρετική στρατηγική θέση. στο δρόμο και πολύ κοντά στην παραλία
2. Εύκολη πρόσβαση απευθείας από το Μπαλί και το Lombok σε ένα γρήγορο καράβι Padangbai / Μπαλί 1 ώρα, Bangsal / Lombok 5 λεπτά
3. Παγκόσμια τουριστική περιοχή και αναδυόμενη αγορά, πολύ δημοφιλής στους τουρίστες από όλο τον κόσμο
4. Ο πιο κατάλληλος καιρός για τον τουρισμό με μέσο όρο 320 ηλιόλουστες μέρες
5. Εξαιρετική απόδοση επένδυσης με τις τιμές γης να αυξάνονται κατά 30-40% κάθε χρόνο από το 2014
7. Οι τρέχουσες τάσεις δείχνουν ότι το 2019 είναι η τελευταία ευκαιρία να επενδύσουμε σε γη με δίκαιη τιμή σε αυτόν τον τομέα
8. Ζήτηση και υψηλές προοπτικές - παρά την παγκόσμια κάμψη, οι μικροί και μεγάλοι επενδυτές αναζητούν πάντα γη στο Gili Air
9. Επένδυση στις κρατικές ενισχύσεις με νέα καλώδια οπτικών ινών, νέους δρόμους και διαδίκτυο. Η ταχύτητα του Internet αυξήθηκε σημαντικά το 2018.
10. Το Gili Air Island διαθέτει ήδη πολλά σούπερ μάρκετ, πολλά ATM, διάφορα boutique καταστήματα, πολλές επιλογές εστιατορίων, ζωντανή μουσική, πολλά καταλύματα κατάλληλα για όλους τους προϋπολογισμούς, πολλά κέντρα γιόγκα, πολλές επιλογές για κέντρα κατάδυσης, ψαροντούφεκο, μουσική, βραδιές salsa και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Η Gili Air έχει γίνει η πρώτη επιλογή ως τόπος διακοπών για οικογένειες και τουρίστες ηλικίας άνω των 30 ετών, οι οποίοι δεν φοβούνται να εκτοξευθούν για μια απολαυστική εμπειρία διακοπών.
Αυτό το μέγεθος γης 5 στρεμμάτων (500τμ) είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στο νησί της Gili Air, άλλες επιλογές πώλησης είναι μεγαλύτερες τουλάχιστον 2000 τ.μ. για ένα οικόπεδο. Αυτή η γη θα πωληθεί γρήγορα, βιαστείτε! 500 τ.μ. είναι πολύ κατάλληλο για ένα boutique ξενοδοχείο με 6 bungalows και πισίνα ή ιδιωτική βίλα με μεγάλο κήπο και πισίνα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB