Πώληση Οικόπεδο, Lombok, West Nusa Tenggara, Ινδονησία, Batu Putih, Central Sekotong, West Lombok Regency, West-Nusa Tenggara 83365, Indonesien

Πώληση - Cod. 33365

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 4.400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

LOMBOK - Όμορφο οικόπεδο στην παραλία σε μια ήσυχη τοποθεσία με ιδιωτική παραλία που χρησιμοποιούνται για την verkaufen.Ein παράδεισος για νύχια για ιδιωτική χρήση ή ως εμπορικό θέρετρο.

Δείτε εδώ: Youtube Video: https://youtu.be/prP2nwi4qtc

Αυτό το μικρό παράδεισο στα δυτικά της Lombok, μπορείτε να «σχεδόν» και μόνο να απολαύσουν, γιατί ο τουρισμός είναι τώρα έρχεται σιγά-σιγά σε αυτή τη γωνιά της Lombok.

Το νησί της Gili Asahan είναι αυτό το οικόπεδο απέναντι. Υπάρχει ήδη είναι ένα πολύ όμορφο θέρετρο, που ονομάζεται «Παραλία Pearl» .Ruhe και χαλάρωσης θα βρείτε τα άτομα που βρίσκονται σε διακοπές σε αυτό το μέρος της Lombok.

Ζείτε στη μέση του πληθυσμού της Ινδονησίας και το τμήμα αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ ursprünglich.Dieses οικόπεδο είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ένα μικρό θέρετρο, ιδιωτική στέγη για τον εαυτό σας για έμπειρους ή για τους ανθρώπους που θέλουν να βγουν και να κάνουν μια ευχή δική του.

Το όνομα αυτού του όμορφου τόπου είναι «Villa Isha», που σημαίνει όσο το»Coming Home"! Ακόμα και η Δύση Lombok είναι σχετικά ήσυχη, αλλά σύντομα, η ανάπτυξη εδώ για Lombok, η ανάπτυξη στο Μπαλί είναι angleichen.Ergreifen σας τώρα την ευκαιρία να βιώσουν την προέλευση της Lombok, το μικρό αδελφή του Μπαλί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB