Πώληση Ξενοδοχείο, Canggu, Bali, Ινδονησία, Jl Pura Batu Mejan, Canggu beach, Bali

Πώληση - Cod. 28185

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 40 m²
  • Αριθμός δωματίων: 300
  • Όροφος: 3

Τώρα ο καθένας μπορεί να έχει μια επιχείρηση στο ξενοδοχείο μόνο από την ιδιοκτησία ενός δωματίου σε ξενοδοχείο στο Μπαλί. Μια μεγάλη ευκαιρία να είναι ένας επιχειρηματίας του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τα οφέλη της παραμονής στο Μπαλί για 15 ημέρες κάθε χρόνο στο Μπαλί. Ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την παραλία ηχώ σε Κανγκού, μία από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, όπως αναφέρεται από το CNN.
Μόλις επιλέξετε οποιοδήποτε είδος των δωματίων μπορείτε να επιλέξετε να κατέχει και να πάρει ετήσια κατανομή των κερδών αναλογικά συν όφελος της δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο κάθε δωμάτιο κάθε χρόνο. Διαθέσιμο studio superior (24τμ), deluxe με πισίνα μέσα στο δωμάτιο (32τμ) και πανοραμική σουίτα με ιδιωτική πισίνα στο εσωτερικό (40τμ).
Οι ξένοι είναι ευπρόσδεκτοι να επενδύσουν σε Voir Condotel βρίσκεται υπό μίσθωση αναμονή για 50 χρόνια (με δυνατότητα ανανέωσης). Πάρτε σταθερή απόδοση των επενδύσεων του 9% κατά τα πρώτα 3 χρόνια και συμμετοχής στα κέρδη κατά τα επόμενα έτη.
Πληρώστε τέλος κράτησης της IDR15,000,000 (USD1,100) και αποκτήστε δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο και διαμονή για να έχουν μια περιήγηση στην τοποθεσία για 3 ημέρες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB